Задайте своите въпроси по темата на фестивала „Адаптация“

На 25.07.2015 г. от 13.30 до 15.30 часа в рамките на ЕкоФест ще се състои фасилитирана дискусия с ключови заинтересовани страни по въпросите на адаптация към климатичните промени. Дискусията ще се организира около следните въпроси:

Въпрос 1 – въвеждащ: Къде във вашето мислене и работа е темата с Адаптацията към климатичните промени? (представяне на участниците)

Въпрос 2 – основен: Как оценявате негативните ефекти от промените в климата до момента и какви са Вашите прогнози за в бъдеще?

Въпрос 3 – основен: Какви мерки трябва да се предприемат във Вашата сфера на дейност за намаляване на ефекта от климатичните промени?

Въпрос 4 – заключителен: Как бихте подобрили координацията между заинтересованите страни? Кои са вашите ключови партньори по въпросите на адаптация към климатичните промени и какво очаквате от тях?

Ако имате въпрос към участниците в дискусията – можете да го зададете на e-mail: veleslava.tsakova@gmail.com Водещият ще прецени дали ще може да бъде включен в дискусията.

 

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“