Правилник на ЕкоФест

Правилник на ЕкоФест „Зелените идеи в действие“, местност Узана , 2015

1. ИнфоЦентърът на ЕкоФест е мястото за всички въпроси по организацията на фестивала.

2. Обществената безопасност по време на фестивала ще се следи от фирма Power Security Group.

3. Осигурено е медицинско лице по време на фестивала. При необходимост се обърнете в Инфо Центъра на ЕкоФест.

4. Паркирането на автомобили в рамките на фестивалното градче е забранено. Изложителите ще имат възможност да стигнат до своята шатра с автомобил, да разтоварят продуктите и материалите си и незабавно трябва да изведат автомобила от зоната на фестивала. Вечер няма да се допускат автомобили на територията на фестивалното градче.

5. Автомобилите на посетителите се паркират на паркинг местата на местността Узана преди контролно-пропусквателния пункт или около съответните бази за настаняване.

6. За изложителите, участниците в програмата на ЕкоФест и официалните гости има предвидена зона за паркиране след приемо-пропусквателния пункт.  Всеки автомобил се маркира със стикер на фестивала по предварително изготвен списък.

7. Посетителите в палатковия лагер могат да стигнат до зоната на лагера с автомобила си, да разтоварят и трябва незабавно да изведат автомобила от зоната на фестивала. Предлага се да паркират автомобилите си в посоката на хижата, което е по-близо до палатковия лагер.

8. Осигурени са химически тоалетни и вода за миене до тях. Водата не е годна за пиене и готвене.

9. На територията на фестивалния град и палатковия лагер е забранено:

  • Палене на огън извън обособените за целта места;
  • Оставяне на запален огън без надзор;
  • Употребата на наркотични вещества;
  • Създаване на безредици;
  • Употребата на оръжие и други опасни предмети;
  • Строго се забранява сеченето на дървета и храсти. Пазете природата!
  • Фестивалният град е територия, която пазим чиста. Забранява се изхвърлянето на отпадъци извън предназначените за целта места. Посетителите в палатковия лагер следва да изнасят отпадъците си до определените за това места.
  • Свободното разхождане на кучета. Всички кучета следва да бъдат на каишка и с намордник. Всеки посетител с куче е отговорен за незабавното почистване в случай на замърсяване от кучето.

10. На територията на фестивала действат общоприетите норми и правила за поведение – уважение към останалите участници, организаторите и охранителите.

11. Организаторите не носят отговорност за загубени или оставени без надзор вещи.

12. Организаторите не носят отговорност за продуктите и материалите на изложителите. При необходимост се свържете с организаторите за договаряне с охранителната фирма.

13. Деца до 10 години не се допускат на територията на фестивалния град без придружител.

14. При нужда от съдействие потърсете организаторите, които тази година ще са облечени в зелени тениски с логото на фестивала или отидете на Информационния център.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“