За изложителите

Правилник на ЕкоФест 2015

Приключи приемането на Заявки за участие в ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“ – 2015 г. Моля запознайте се с програмата на фестивала, всички изложители и схемата на фестивалното градче тази година.

Моля всички изложители със собствени шатри да пристигнат на Узана на 24.07.2015 г. най-късно до 12.30 часа. Моля всички изложители без собствени шатри да са на Узана на 24.07.2015 г. най-късно до 13.30 часа.

ВАЖНО! Всеки изложител трябва да осигури наличието на всички документи, съответстващи на предлаганите от тях продукти. Особено внимание на изложителите, които предлагат храна! Възможни са проверки от съответните органи.

Организаторите не носят отговорност за продуктите на изложителите. Охранителната фирма на фестивала Power Security Group може да предостави услугата „охрана през нощта“ срещу съответна такса. При интерес, моля пишете на veleslava.tsakova@gmail.com

ВАЖНО! Всеки изложител, който ще има достъп до електричество, трябва да си носи голям удължител!

Информация за потенциални изложители през 2016 г.

Ако искате да представите своите продукти, дейности, инициативи, идеи, технологии и още нещо на ЕкоФест 2015 тук ще намерите цялата информация за участие.

Участието на ЕкоФест е безплатно за всички – както за посетители, така и изложители. Идеята е събитието да събере всички заинтересовани от нашето устойчиво бъдеще, независимо от финансовите възможности. Молим да обърнете внимание, че всички изложители, които извършват продажби на фестивала, трябва да предоставят съответните документи съгласно българското законодателство!

Екипът на ЕкоФест очаква кандидатури за включване в програмата на фирми, организации, институции или свободни артисти, които мислят и работят в посока устойчиво развитие или как да живеем по-добре в по-добра околна среда. Желаещите да участват трябва да заявят желанието си до 5 май 2015 г., като попълнят

Заявка за участие

При получаване на заявката винаги се връща отговор от организаторите. Ако в рамките на 24 часа не сте получили обратна връзка, моля свържете се с нас по телефона.

В последното издание на фестивала през 2014 г. взеха участие 90 организации, фирми, проекти и творци на свободна практика, групирани в 7 отделни локации във фестивалното градче: ЕкоПазар, ЕкоАкадемия, АртАтелиета, Презентационен център, Детски център, Дзен център, Техно парк и Голяма сцена. Предизвикателството за нас е да осъществим един качествен подбор на участниците във фестивала, който осигурява представяне на широк набор от различни елементи на работата по опазване на околната среда и успешно развитие. Ето защо тази година всеки изложител трябва да представи своя „екологичен елемент“. Този аспект ще е водещ при избора на организациите и хората, които ще бъдат одобрени за участие в ЕкоФест.

Резултатите от анализа на всички постъпили Заявки за участие ще бъде публикуван на сайта на ЕкоФест до 15.05.2015 г. Моля следете сайта, защото това ще е основният ни комуникационен механизъм с всички заинтересовани да участват в Програмата на ЕкоФест.

Защо да станете част от ЕкоФест 2016:

 • Хиляди хора ще разберат за Вашите усилия за устойчиво развитие
 • Тук е пълно със съмишленици, които могат да станат Ваши партньори
 • Място, където можете да чуете нови идеи за развитие – Вашето, на населеното място, на България и на света
 • Място, където можете да научите новостите от България и света в сферата на околната среда, развитието, технологиите и много други
 • Ще срещнете хора, които се интересуват от Вашата дейност
 • Ще срещнете хора, от чиято дейност се интересувате Вие
 • Публиката на ЕкоФест иска да чуе Вашите послания
 • Можете да поговорите с представители на различни институции – Министри, Кметове, експерти
 • Широка медийна кампания преди и по време на фестивала, която може да популяризира Вашата работа
 • Ще прекарате 3 дни на едно вълшебно място в сърцето на България
 • Ще се забавлявате, докато работите.

Заявка за участие

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“