Важна информация!

Скъпи приятели на ЕкоФест „Зелените идеи в деѝствие“,

Бихме искали да Ви информираме, че през 2016 година няма да има издание на Eко фестивала. Благодарим на всички за дългогодишното сътрудничество, за интереса към фестивала и за добрите думи, с които не спирате да ни подкрепяте.
Ние продължаваме да работим по каузата да се привлича все по-широк кръг от хора към идеята за опазване на околната среда. Не спирайте да следите Фейсбук страницата ни и сайта, за да се информирате за предстоящите инициативи.

Желаем на всички здраве и оптимизъм!
До нови срещи!

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“