Споделете вашите идеи за развитието на местните общности в България!

Здравейте  приятели и съмишленици,

Приканваме ви да се включите в провеждащата се on-line анкетата на Европейския селски парламент! Споделете вашите идеи за развитието на местните общности в България!

http://goo.gl/forms/qt5kBJMPI0;

Инициативата на Европейският селски парламент (EСП)  е дългосрочна кампания за изразяване на гласа на хората от селските райони в Европа. Тя достига своята кулминация на  всеки две години на Среща на хората от селските райони от всички части на Европа. През 2015 г. Срещата ще се проведе в   Schärding,  Горна Австрия от  4 до 6 ноември 2015 г.  На  Срещата ще  се приеме  Европейски селски манифест насочен към  местните общности от селските райони и всички национални и европейски институции.

Ако искате да  се включите в инициативата, моля отговорете на  въпросите и ни ги изпратете на step_ngo@ abv.bg или попълнете онлайн анкетата.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“