Един откровен разговор за нас и нещата – такива, каквито са

Областният управител на област Габрово Николай Сираков ще бъде сред лекторите на поредното издание на ЕкоФест в местността Узана край Габрово. В духа на темата  тази година – „Адаптация към климатичните промени“ – той ще говори за това, трябва ли да се приспособяваме към тях, или да променим себе си като фактор за тези промени.

Осъзнавайки последиците от драстичната намеса на човека в естествените процеси на природата, заедно ще потърсим отговор на въпросите:

– откъде произлизат нещата;

– какво трябва да променим, за да направим света такъв, какъвто искаме;

– как да неутрализираме първопричината, довела до нарушаването на баланса в природата.

Очаквайте един откровен разговор за нас и нещата – такива, каквито са. Защото ако имаме смелостта да погледнем проблема в очите, вече сме извървели половината път към промяната, която всички желаем.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“