Подаване на Заявки за участие

Изтече срокът за подаване на Заявки за участие в ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“, местността Узана, Габрово (05.05.2015 г.). Благодарим за големия интерес към фестивала!

В случай, че сте закъснели, но считате, че предлагате важно за фестивала представяне и най-вече значим екологичен елемент, все още може да изпратете попълнена Заявка за участие, а ние ще Ви информираме за възможностите да Ви включим в Програмата на събитието.

Фондация ТАЙМ в момента обработва постъпилите заявки и в срок до 15.05 ще публикува списъка в секция „За изложителите“. Моля, ако не сте получили потвърждение от нас за подадената заявка за участие във феста или не се видите в списъка, а сте подали заявка, незабавно да се свържете с нас.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“