ЕкоФест на „Кариера с кауза“

ПЕВИЦАТА МИЛЕНИТА ЩЕ ОТКРИЕ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА „КАРИЕРА С КАУЗА“ НА 16 МАЙ В ДВОРА НА СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

Фондация ТАЙМ ще представи ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“ на третия форум за кариерно развитие. Тази година Форумът за кариерно развитие в неправителствения сектор ще събере повече от 30 НПО. Целта на участието на ЕкоФест е да се популяризира набирането на доброволци за фестивала в местността Узана, Габрово. За повече информация: Прессъобщение_Кариера с Кауза 2015.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“