ЕкоФест набира доброволци

Организацията на фестивала изисква помощ. Ето защо организаторите набират желаещи да бъдат доброволци на ЕкоФест. Фондация ТАЙМ осигурява на доброволците настаняване в палатки и храна. Необходими са 40 души доброволци, за които има организиран транспорт от София до местността Узана. Ако има одобрени доброволци от други части на страната, то те имат две възможности за придвижване до мястото на фестивала: с транспорта от София или сами. Ако ще пътувате с организирания транспорт, трябва да го отбележите в заявката, за да Ви имаме предвид. Групата от доброволци се събира в 14 часа на 23.07.2015 г. пред х. Импулс, местността Узана. Организаторите на доброволците определят отговорностите и задълженията през подготвителните дни 23 и 24 юли, както и по време на фестивала 24-26 юли. Изискванията към доброволците са да бъдат енергични и готови за съществени усилия по време на събитието. Ако желаете да сте доброволец на EкоФест моля попълнете заявката за доброволец, в която ни информирате и за Вашата мотивация.

Заявка за доброволец

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“