Обичаш ли храната си?

Настоящата хранителна система не работи и не произвежда храната, която бихме искали да консумираме. Действащият индустриален земеделски модел е в тежка зависимост от масивна употреба на химически пестициди и монокултури. Той поставя храната, водата, почвата и дивата природа в опасност.

Имаме спешна нужда да се противопоставим на този модел и да започнем да произвеждаме здравословна храна на една здрава планета – с помощта на екологичното земеделие. ТИ можеш да помогнеш на тази промяна да се случи като станеш част от световното движение за здравословна храна и екологично земеделие.

Ела на ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ и си поговори с екипа на GREENPEACE BULGARIA за това как тази промяна може да се случи.

Повече за кампанията тук: www.obichamhranatasi.org

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“