Фестивалите Зелени дни и ЕкоФест

Фестивалите Зелени дни и ЕкоФест си помагат в общата идея за ангажиране на обществеността за опазване на околната среда. Между 21 и 24 май пред Паметника на Съветската армия в София ще се проведе шестият фестивал-изложение „Зелени дни“  – най-големият ежегоден форум на открито за алтернативен туризъм, отговорен бизнес и зелени идеи. Организирани от БААТ и туроператора Одисея-Ин в партньорство със Столична община, „Зелени дни“ ще съберат на едно място водещи производители на биосертифицирани храни и напитки, туристически сдружения,  граждански инициативи, магазини за планинска и къмпинг екипировка, природозащитни организации и техните каузи, културни инициативи и аутдоор спортове. Научете повече тук.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“