Готова е програмата на ЕкоФест Узана 2015

ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие на УзанаПолянаФест и през 2015 г. ще се проведе за пети пореден път в местността Узана над Габрово между 24 и 26 юли. Вече можете да намерите пълната програма на ЕкоФест на сайта на фестивала по отделните локации на фестивалното градче.

ЕкоФест е развитие и надграждане на УзанаПолянаФест.  Първото издание на фестивала направихме през 2011 г. и четири поредни години събитието се провеждаше под името УзанаПолянаФест. Организатор на еко фестивала през последните 2 години е Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“ с финансовата подкрепа на Министерство на околната среда и водите и Община Габрово. Поради тази причина беше  важно да се подчертае екологичният елемент на фестивала още в името. И така УзанаПолянаФест се трансформира в  ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“.

Нашите сътрудници  в организацията на фестивала до сега заявиха готовност да продължат и УзанаПолянаФест. Те регистрираха търговска марка УзанПолянаФест и по информация от Интернет подготвят събитие през 2016 г.  Така поводите да се събираме на тема „опазване на околната среда“ стават все повече и повече.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“