ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“

ЕкоФест „Зелените идеи в действие!“ е развитие на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие!“

Това екологично събитие ще се проведе за пети път в България и за трети път благодарение финансовата подкрепа на Министерство на околната среда и водите чрез Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). ЕкоФест е невъзможен без организационната, финансова и идейна подкрепа на Община Габрово. Фондация ТАЙМ, която организира събитието трета година, благодари на подкрепящите институции и на всички хора, без които не може да се състои фестивала. Тази година датите са определени 24 – 26 юли. Фестивалът е безплатен както за изложители, така и за посетители. ЕкоФест кани всички, които се замислят за нашето устойчиво развитие да дойдат и да обменят опит и идеи.

 

 

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“