Дискусия „Адаптация към климатичните промени“

В рамките на Екофест „Зелените идеи в действие“ 2015 г. представители на ключовите заинтересовани страни обсъдиха бъдещите промени в климата на България и какви действия да се предприемат, за да се адаптираме по-добре и да намалим щетите от екстремни природни явления.

Водещ: Борислав Сандов, Коалиция за климата

Участници: Ивелина Василева – Министър на околната среда и водите, Атанаска Николова – Зам. кмет на община Бургас, Тодор Тодоров – Сдружение „За земята“, Жеко Спиридонов – Сдружение „Природен фонд“, Любомир Попйорданов – Българска асоциация за алтернативен туризъм, Мариана Николова – Българска академия на науките.

Цялата дискусия, която се проведе на голяма сцена във втория фестивален ден, можете да видите във видео галерията на сайта на ЕкоФеста.

 

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“