Бъди зелен като мен! Скочи в играта!

Здравей,

Ако си участник в ЕкоФест трябва да се включиш и в съревнованието „Моби – зелен отпечатък“. Така ще ни помогнеш да изчислим въглеродния отпечатък на фестивала.

Моби е симпатичен и зелен и от всичко най-много обича да пътува – с велосипед, пеш, или с друг зелен другар. Той е твоят треньор по разумно придвижване – ще ти дава съвети и идеи как да спестиш от гориво, изгориш калории и намалиш своя въглероден отпечатък.

Какво трябва да направиш? Ние ще регистрираме всеки изложител в ЕкоФест, а ти трябва само да попълниш с какво си се придвижвал всеки ден от 1 Юни до 17 Юли  –  с автомобил, автобус, велосипед или дори пеш.

В края на съревнованието спестилите най-много СО2 ще бъдат отличени с приза „Зелен отпечатък“. Миналата година, победител бяха Кайтс-БГ.

За автора

ЕкоФест се случва, за да привлича все повече и повече хора към идеята за успешно икономическо, социално и личностно развитие в синхрон с опазването на околната среда. Това екологично събиране се провежда ежегодно, през втората половина на месец юли в местността Узана, Габрово и събира хиляди - представители на властта, бизнеса, неправителствените организации, медиите, артистичните среди и заинтересовани граждани, за да увеличават потенциала на България за устойчиво развитие.


Коментирай

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Можете да използвате следните HTML тагове: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Фондация Тайм Екопроекти лого
ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие
на УзанаПолянаФест „Зелените идеи в действие”.

ЕкоФест се организира от Фондация „ТАЙМ – Екопроекти“